ARTiCAT

Al servei de professionals de l’espectacle des de 2013, i establint una base sòlida per al creixement i desenvolupament del concepte empresarial de Grupo ARTiCAT.

El nostre objectiu és proporcionar el màxim de facilitats i els majors beneficis als nostres clients. Ens dediquem, majoritàriament, a la gestió en aspecte laboral, econòmic i jurídic d’artistes en general i/o professionals de conceptes relacionats. Treballem per a professionals de qualsevol especialitat artística i serveis relacionats amb l’espectacle, artistes, Agents, Representants, Partners, Bookers, Wedding Planners, Building Events, Proveïdors, tècnics, muntadors i transportistes del sector.

Disposem de equip professional altament qualificat i especialitzat en la metodologia “KNOW-HOW” i ens avala una llarga trajectòria de més de 25 anys d’experiència. Un equip divers, amb professionals que provenen tant del món de l’espectacle com del sector de les noves tecnologies de negocis en internet, així com especialistes en gestió laboral, jurídica, econòmica i administració en general.

Nombrosos clients ens avalen i agraeixen la nostra atenció pròxima, és fruit d’una clara visió d’organització, compromís i responsabilitat.

Confiança i transparència, és essencial en el treball que realitzem per als nostres clients

TREBALLEM PER LA SEVA TRANQUIL·LITAT LABORAL, FISCAL I JURÍDICA.